Email:

Καλώς Ήλθατε Επισκέπτη

Είσοδος | Εγγραφή νέου μέλους

Κατηγορίες Προϊόντων
Υπολογιστές & TabletsΤηλεφωνίαΑξεσουάρSmart Tech & GadgetsΕικόνα, Ήχος & ΑξεσουάρΗ Κουζίνα μουΦροντίδα ΣπιτιούΑνταλλακτικά & ΕξοπλισμόςΠροϊόντα Γυάλας

Play247.gr Shops
ΑνταλλακτικάΑξεσουάρ Tablet & H/YΑξεσουάρ ΚινητήςΓνήσια ΑξεσουάρΕξοπλισμός ServiceΛοιπά Προϊόντα

Play247.gr Shops
Second HandMio GPS StoreDot Media StoreDatamedia StoreExpus StoreSandberg Store

  Τα Νέα Μας

Το Play247.gr από την γέννηση του...

02.11.2009: Το play247.gr Τώρα ΚΑΙ στην Αθήνα.

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το ολοκαίνουριο φυσικό κατάστημα του Play247.gr στο Μαρούσι, που δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των πελατών του. Το κατάστημά μας στο Μαρούσι άνοιξε τις πόρτες του στις 16 Οκτωβρίου και είναι έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες κάθε απαιτητικού πελάτη.

Στόχος μας

Η ταχεία και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών ολόκληρου του λεκανοπεδίου Αττικής. Η δημιουργία του υποκαταστήματος Αθήνας δίνει τη δυνατότητα για άμεση επαφή και επικοινωνία με τον πελάτη, έτσι ώστε αν το επιθυμεί να μπορεί να παραλάβει την ηλεκτρονική ή τηλεφωνική του παραγγελία απευθείας από το κατάστημά μας. Ακόμα, στο κατάστημα μας ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μέσα από μια ευρεία γκάμα από άμεσα διαθέσιμα αξεσουάρ για την αγαπημένη του συσκευή.

Οι υπηρεσίες μας

  • Το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να παρέχει πληροφορίες για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει το Play247.gr.
  • Ο πελάτης μπορεί να αγοράσει απευθείας το προϊόν που επιθυμεί, χωρίς την μεσολάβηση μεταφορέα. Με τον τρόπο αυτό ο πελάτης δεν εξοικονομεί μόνο χρόνο, αλλά έρχεται και σε επαφή με το προϊόν της αρεσκείας του, καθώς και με ό,τι νέο κυκλοφορεί στην αγορά.
  • Ο πελάτης μπορεί να δώσει απευθείας μια νέα παραγγελία για οποιοδήποτε προϊόν, η οποία θα εξυπηρετηθεί σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες.
  • Με την δημιουργία του υποκαταστήματος στο Μαρούσι μειώνεται ο χρόνος αναμονής του προϊόντος που παρήγγειλε ο πελάτης ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, καθώς μπορεί να παραδοθεί αυθημερόν ή εντός μίας εργάσιμης μέρας, εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη του υποκαταστήματος.
  • Το υποκατάστημά μας δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να παραδίδει τα προϊόντα που απαιτούν επισκευή (service) ή αναβάθμιση, και αναλαμβάνει εξολοκλήρου τις απαραίτητες διαδικασίες, χωρίς καμία δική του ανάμειξη.

Πως θα μας βρείτε

Το κατάστημα Play247.gr βρίσκεται στην οδό Περικλέους 16 στο Μαρούσι, δίπλα στον κινηματογράφο ΔΙΑΝΑ. Το κατάστημα διαθέτει πάρκινγκ πελατών 2 θέσεων και βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από τον ηλεκτρικό σταθμό Αμαρουσίου.

08.10.2004: Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πελάτες και επισκέπτες του Play247.gr. Οι θετικότατες αντιδράσεις και τα σχόλια σας, πραγματικά μας δίνουν την απαραίτητη δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας στον παραμελημένο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα. Πολλά και θετικά σχόλια υπάρχουν στα: www.dpgr.gr, www.thelab.gr, www.myphone.gr, www.insomnia.gr, www.netsphere.gr. Πολύ συχνά "σαρώνουμε" το Ελληνικό Διαδίκτυο για να βρούμε τα σχόλια σας. Δεσμευόμαστε πως και αρνητικά σχόλια θα ανακοινωθούν με το ίδιο σεβασμό.

21.05.2004: Το Play247.gr ανοίγει (επιτέλους) διάπλατα τις διαδικτυακές του πόρτες σε όλο το κόσμο!!!

Το e-shop Play247.gr είναι λειτουργικότατο, ασφαλέστατο και πανέτοιμο να υποδεχθεί τους πελάτες του. Ο PlayClock εμπλουτίζει συνεχώς τον κατάλογο του με νέα και μοναδικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Αν δεν βρείτε κάτι που να σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε μην ξεχάσετε να μας ξαναεπισκεφτείτε γιατί περισσότερα προϊόντα και προσφορές θα σας περιμένουν την επόμενη φορά!!!

Μην διστάσετε να μας ενημερώσετε για οποιεσδήποτε ελλείψεις, λάθη και προβλήματα που ανακαλύπτετε κατά την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σας ζητάμε εκ των προτέρων κατανόηση και σας ευχαριστούμε. Σκοπός μας είναι η καθημερινή μας βελτίωση και αυτό γίνεται μέσω της προσωπικής μας επαφής. Χρειαζόμαστε τις εμπειρίες, τις απόψεις και τις ευχές σας παραμένοντας υποσχόμενοι για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

30.04.2004: Το Play247.gr εμπιστεύεται την Εγνατία Τράπεζα για την εγκατάσταση της υπηρεσίας Webshop, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές-πελάτες του να πληρώνουν για τις αγορές τους μέσω Internet, με άμεση και ασφαλή χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας VISA, MASTERCARD ή EUROLINE (δεκτές όλες οι κάρτες). Υποστηρίζονται επίσης και οι πιστωτικές κάρτες τύπου EgnatiaPrepay, Attica Gift Card κ.λπ.

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία WebShop της Εγνατίας Τράπεζας καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, πρώτη απ' όλες τις Τράπεζες το 1998, κάλυψε το μεγάλο κενό που υπήρχε στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην ελληνική αγορά.

25.04.2004: Το Play247.gr ξεκινά την συνεργασία του με την Γενική Ταχυδρομική Courier η οποία αναλαμβάνει όλες τις αποστολές των παραγγελιών προς τους πελάτες του Play247.gr με υπευθυνότητα, συνέπεια, ταχύτητα και ασφάλεια. Το Play247.gr είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα που δεν ζητά παραπάνω χρήματα για την αποστολή των προϊόντων προς τους πελάτες του. Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται απολύτως δωρεάν και ανεξαρτήτως ποσού για Ελλάδα και Κύπρο!!! Επιπλέον σε κάθε παραγγελία αντιστοιχεί και ένας μοναδικός κωδικός αναζήτησης δέματος (tracking number) ο οποίος αποστέλλεται στους πελάτες μας, δίνοντας τους την δυνατότητα να ελέγξουν τα στάδια αποστολής της παραγγελίας τους από το site της Γενικής Ταχυδρομικής.

20.04.2004: Το Play247.gr είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους πελάτες του. Ο PlayClock όμως θα πρέπει να κάνει λίγο ακόμα υπομονή...Το e-shop θα πρέπει να λειτουργήσει για χρονική περίοδο 30 ημερών under beta testing με την βοήθεια πελατών, συνεργατών και φίλων του Play247.gr και των ανθρώπων του, προκειμένου να ανευρεθούν, εξεταστούν και διορθωθούν τυχόν προβλήματα και ελλείψεις. Επιπλέον αποτελεί αναγκαιότητα και υποχρέωση, η διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών του Play247.gr προς τους πελάτες του, η προστασία των προσωπικών τους δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών τους.

27.01.2004: Ο PlayClock κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο διαδίκτυο. Κινούμενος δεξιά και αριστερά επί της οθόνης, μας δηλώνει ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα Play247.gr: 24 Hours | 7 Days OnLine Shopping είναι under construction....

PlayClock

10.03.2004: O PlayClock και το Play247.gr: 24 Hours | 7 Days OnLine Shopping κατατίθενται ως εμπορικά σήματα στο Υπουργείο Εμπορίου. O PlayClock κάνει πλέον τις βόλτες του ακόμα πιο επίσημος και κατοχυρωμένος...

Νοέμβριος 2003: Ξεκινά η υλοποίηση της ιδέας/ονείρου μιας ομάδας επιστημονικά καταρτισμένων ανθρώπων, με έντονο πάθος για τον χώρο της τεχνολογίας, του Internet και των εφαρμογών του, για την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει σε χαρακτηριστικά, λειτουργίες και αισθητική τα αντίστοιχα e-shops του εξωτερικού.

Επιπλέον, σαν κύριος σκοπός μας καθιερώνεται η άμεση, σωστή και αποτελεσματική ενημέρωση του πελάτη και η δημιουργία μιας φιλικής και συχνής επικοινωνίας μαζί του. Το Play247.gr σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μεταβεί σε ένα απρόσωπο (ηλεκτρονικό) κατάστημα. Οι άνθρωποί του δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ την προσπάθεια να φέρουν την τεχνολογία στα μέτρα σας, ενημερώνοντάς σας πλήρως για αυτήν και τις εφαρμογές της και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Το όνομα της προσπάθειας αυτής είναι "Παιχνίδι 24 Ώρες την Ημέρα | 7 Ημέρες την Εβδομάδα"....Τουτέστιν: Play247.gr !!!


Σας ευχαριστούμε,

Play247.gr

24 Ώρες την Ημέρα | 7 Ημέρες την Εβδομάδα πλέον μαζί σας...


Επιστροφή

Προϊόντα... Γυάλας
Μεταχειρισμένα
Kingston Memory Configurator
Tatchies Gloves

Ενημερωθείτε από τα Newsletter του Play247.gr
Εγγραφείτε στη λίστα των newsletters για να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail για προϊόντα νέας τεχνολογίας, για τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τα νέα του Play247.gr.

Ανακαλύψτε ένα μοναδικό κόσμο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ προσφορών!
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στo NewsLetter του Play247.gr, ώστε να λαμβάνετε ΠΡΩΤΟΙ
τις αποκλειστικές προσφορές με προϊόντα νέας τεχνολογίας, cool gadgets
και τα πιο πρωτότυπα accessories της αγοράς!
Email:
 
Design & Development viewpoint