Email:

Καλώς Ήλθατε Επισκέπτη

Είσοδος | Εγγραφή νέου μέλους

Κατηγορίες Προϊόντων
Υπολογιστές & TabletsΤηλεφωνίαΑξεσουάρSmart Tech & GadgetsΕικόνα, Ήχος & ΑξεσουάρΗ Κουζίνα μουΦροντίδα ΣπιτιούΑνταλλακτικά & ΕξοπλισμόςΠροϊόντα Γυάλας

Play247.gr Shops
ΑνταλλακτικάΑξεσουάρ Tablet & H/YΑξεσουάρ ΚινητήςΓνήσια ΑξεσουάρΕξοπλισμός ServiceΛοιπά Προϊόντα

Play247.gr Shops
Second HandMio GPS StoreDot Media StoreDatamedia StoreExpus StoreSandberg Store

  Ποιοί Είμαστε

Το προφίλ του Play247.gr®...

Το Play247.gr είναι ένα απόλυτα λειτουργικό και ασφαλές ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής και χονδρικής διάθεσης αγαθών μέσω Internet στην Ελλάδα, Κύπρο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Λειτουργεί για να σας βοηθήσει να κάνετε τις αγορές και τα δώρα σας γρήγορα, 24 Ώρες την Ημέρα | 7 Ημέρες την Εβδομάδα, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονές και με όλες τις πληροφορίες που επιθυμείτε, από το σπίτι ή το γραφείο σας. Είναι το κατάστημα που διαθέτει την πληρέστερη γκάμα προσωπικών αλλά και επαγγελματικών προϊόντων ψηφιακής τεχνολογίας και όχι μόνο... Συνδυάζει με ασφάλεια και ποιότητα, την αρτιότερη πληροφόρηση, την ταχύτερη εξυπηρέτηση, την ευκολία αγοράς και το βασικότερο, ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές προσεγγίζοντας κάθε μέρα όλο και περισσότερο τις προσδοκίες των πελατών του!

To ανθρώπινο δυναμικό του Play247.gr, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της εξυπηρέτησης των καταναλωτών και εκμεταλλευόμενο τις διαδικασίες του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχει επιτύχει τις καλύτερες συνεργασίες με τους κατασκευαστές και τις μεγάλες εταιρείες διανομής των ειδών που εμπορεύεται και έτσι έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς στα ποιοτικότερα προϊόντα και πάντα με εργοστασιακή εγγύηση!

Οι διαδικασίες παραγγελιοληψίας, εξυπηρέτησης πελατών, τιμολόγησης, διακίνησης, παράδοσης εμπορευμάτων και After Sales Support, υποστηρίζονται από το έμπειρο προσωπικό του Play247.gr με τη βοήθεια νέων συνεργατών με εμπειρία από τον μαγικό κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας. Η υλικοτεχνική υποδομή που χρησιμοποιείται, έχει τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των συναλλαγών και τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης.

Η φιλοσοφία μας

Το Play247.gr είναι το επιτυχές αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζουν τόσο από επιστημονικής, όσο από πρακτικής και εμπορικής πλευράς τον μαγικό χώρο της Ψηφιακής Τεχνολογίας και του Personal & Home Entertainment. Είμαστε χομπίστες και η τεχνολογία είναι το πάθος μας. Η αποστολή μας είναι να σας ενημερώσουμε πλήρως για οποιοδήποτε τεχνολογικό επίτευγμα ή προϊόν και την εύκολη, κατανοητή, ουσιαστική και αποτελεσματική χρήση του. Για τον λόγο αυτό μην διστάσετε ποτέ, να έλθετε σε επικοινωνία μαζί μας, ακόμα και αν επιθυμείτε να μας ρωτήσετε, ποιο κινητό να διαλέξω και πως να κατεβάσω MP3 από το διαδίκτυο ή ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Bluetooth και Wi-Fi και πως κάνω Video Editing… Παράλληλα προσπαθούμε να σας απαλλάξουμε από την ταλαιπωρία της μετακίνησης για αγορές με εκπληκτικούς χρόνους παράδοσης των παραγγελιών στην πόρτα σας και απίστευτες τιμές!

Εμείς σκοπεύουμε να καλύψουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Το Play247.gr δεν είναι ένα απρόσωπο ηλεκτρονικό κατάστημα. Είναι όλα αυτά που ονειρευτήκατε και αναζητάτε σαν καταναλωτής. Είναι το δικό σας κατάστημα, το οποίο χαρίζει το χαμόγελο σε κάθε του πελάτη.

Στόχος της εταιρείας είναι η πλήρης εδραίωσή της στους τομείς δραστηριότητάς της, η μεγιστοποίηση του δείκτη ικανοποίησης του πελάτη, και η συνεχής ανάπτυξη και επέκταση του αντικειμένου με το οποίο ασχολείται.

Ασφάλεια και εμπιστοσύνη

Με το ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα, το Play247.gr διασφαλίζει στους πελάτες του γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση προϊόντων σε καθημερινή βάση, ταχύτητα και ασφάλεια όσον αφορά στην αγορά και αποστολή τους και απόλυτη προστασία από πιθανές παραβιάσεις που αφορούν στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του.

Μας δίνετε μόνο τα τυπικά σας στοιχεία, που αφορούν στην ομαλή ολοκλήρωση της αγοράς σας. Εμείς, οι συνεργάτες του Play247.gr, στηρίζουμε την επιτυχία στη μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Καθημερινά επαγρυπνούμε για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε περιστατικό που θα πρόδιδε αυτή την εμπιστοσύνη. Για αυτό το λόγο, στις συναλλαγές που γίνονται μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, ζητάμε μόνο στοιχεία που είναι απαραίτητα για να στείλουμε την παραγγελία σας με ακρίβεια και συνέπεια στο χώρο σας, καθώς και για να προσωποποιήσουμε και να βελτιώσουμε την εξυπηρέτησή σας.

Το Play247.gr ακολουθώντας τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, και με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες του, έχει εγκαταστήσει ένα σύστημα ασφαλείας συναλλαγών βασισμένο στην τεχνολογία SSL 128 bit.

Η διασφάλιση των προσωπικών σας στοιχείων και η απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας.

Πραγματοποιώντας μια περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με την ησυχία σας, θα ανακαλύψετε μόνοι σας την μοναδικότητα και την εξυπηρετικότητα του Play247.gr:

  • Ανακαλύψτε στους καταλόγους μας, την πλουσιότερη και ποιοτικότερη ποικιλία ειδών ψηφιακής τεχνολογίας.

  • Δείτε ανάμεσα τους τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της αγοράς, τις καλύτερες προσφορές, τα νέα προϊόντα και τις ιδιαίτερες προτάσεις μας.

  • Ενημερωθείτε για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν έως και την πιο μικρή τους λεπτομέρεια.

  • Εξοπλιστείτε με το καλάθι σας και εκμεταλλευτείτε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  • Αναζητήστε, βρείτε και αποκτήστε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, που ένα συμβατικό κατάστημα δεν μπορεί να σας προμηθεύσει.

  • Επιλέξτε μέσα από 4 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής αυτόν που σας βολεύει, μετρητοίς, ή σε δόσεις αξιοποιώντας το ασφαλέστερο σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών που σας παρέχουμε.

  • Παραλάβετε τα είδη που παραγγείλατε σε ελάχιστο χρόνο και φυσικά χωρίς το παραμικρό επιπλέον κόστος.

  • Απολαύστε την εργοστασιακή εγγύηση και το ασυναγώνιστο After Sales Support του Play247.gr που δημιουργεί μια πιο φιλική σχέση επικοινωνίας.

  • Μην διστάσετε ποτέ να επικοινωνήσετε μαζί μας για το οτιδήποτε.

  • Εγγραφείτε σαν μέλος στο κατάστημα μας προκειμένου να επωφεληθείτε μια μοναδική σειρά από υπηρεσίες και προνόμια.

  • Συγκεντρώστε πόντους κάνοντας τις αγορές σας και λάβετε μέρος σε πληθώρα εκπτωτικών προγραμμάτων και διαγωνισμών που προσφέρονται στους πελάτες και τα μέλη μας.

Ξεκινήστε λοιπόν και εσείς τα ψώνια σας στο πιο μοντέρνο, πλήρες και εξυπηρετικό κατάστημα. Εμείς σας ευχόμαστε έξυπνες και ευχάριστες αγορές.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους που παρατίθενται στις υπόλοιπες σελίδες ενημέρωσης/βοήθειας με σκοπό τη δική σας ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που διέπουν την αναζήτηση, την αγορά και την online συνδιαλλαγή προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Το Play247.gr δίνει μεγάλη σημασία στις παρατηρήσεις και τις επιθυμίες των πελατών του. Δεχόμαστε ευχαρίστως κάθε κριτική ή απορία από τους πελάτες μας, τους οποίους ακούμε πάντα με προσοχή και απαντάμε σε όλους.

Μην διστάσετε για οτιδήποτε να επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευχαριστούμε,

Play247.gr

24 Ώρες την Ημέρα | 7 Ημέρες την Εβδομάδα βρισκόμαστε δίπλα σας!!!

Επιστροφή

Προϊόντα... Γυάλας
Μεταχειρισμένα
Kingston Memory Configurator
Tatchies Gloves

Ενημερωθείτε από τα Newsletter του Play247.gr
Εγγραφείτε στη λίστα των newsletters για να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail για προϊόντα νέας τεχνολογίας, για τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τα νέα του Play247.gr.

Ανακαλύψτε ένα μοναδικό κόσμο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ προσφορών!
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στo NewsLetter του Play247.gr, ώστε να λαμβάνετε ΠΡΩΤΟΙ
τις αποκλειστικές προσφορές με προϊόντα νέας τεχνολογίας, cool gadgets
και τα πιο πρωτότυπα accessories της αγοράς!
Email:
 
Design & Development viewpoint