Email:

Καλώς Ήλθατε Επισκέπτη

Είσοδος | Εγγραφή νέου μέλους

Κατηγορίες Προϊόντων
Υπολογιστές & TabletsΤηλεφωνίαΑξεσουάρSmart Tech & GadgetsΕικόνα, Ήχος & ΑξεσουάρΗ Κουζίνα μουΦροντίδα ΣπιτιούΑνταλλακτικά & ΕξοπλισμόςΠροϊόντα Γυάλας

Play247.gr Shops
ΑνταλλακτικάΑξεσουάρ Tablet & H/YΑξεσουάρ ΚινητήςΓνήσια ΑξεσουάρΕξοπλισμός ServiceΛοιπά Προϊόντα

Play247.gr Shops
Second HandMio GPS StoreDot Media StoreDatamedia StoreExpus StoreSandberg Store

  Αποστολή Παραγγελίας
Εξυπηρετούμενες Περιοχές

Το Play247.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο.

Όλες οι αποστολές παραγγελιών του Play247.gr γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας μέσω ταχυμεταφορέα (Courier) κατευθείαν στην πόρτα σας, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας.

Σε κάποιες ελάχιστες περιοχές της Ελλάδας, όπου οι εταιρείες ταχυμεταφορών δεν καλύπτουν με το δίκτυό τους αλλά και την Κύπρο, η αποστολή γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (Συστημένη αποστολή).

Κόστος Αποστολής

Το κόστος μεταφορικών, διαχείρισης και συσκευασίας κάθε παραγγελίας είναι:

€3.00 για ολόκληρη την Ελλάδα (αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική, PayPal ή κατάθεση, ενώ υπάρχει επιβάρυνση + €2.00 αν επιλέξετε την μέθοδο της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής)

ενώ για την Κύπρο είναι €12.00 για πληρωμή με πιστωτική, PayPal ή κατάθεση (για την Κύπρο δεν υποστηρίζεται σαν μέθοδος πληρωμής η αντικαταβολή).

(όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.)

Το κόστος αυτό είναι ενιαίο για κάθε παραγγελία και δεν εξαρτάται από την αξία της, την ποσότητα, το βάρος των εμπορευμάτων κ.λπ. (εξαιρούνται περιπτώσεις ιδιαίτερα μεγάλης αξίας ή όγκου, οπότε στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας). Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να υπολογίσετε πολύ εύκολα το σύνολο της παραγγελίας σας, αλλά και να την οργανώσετε καλύτερα, προσθέτοντας π.χ. επιπλέον προϊόντα σε αυτή χωρίς την παραμικρή επιπλέον επιβάρυνση.

Στην περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής, αποστολή με δική σας χρέωση ή παραλαβή της παραγγελίας από δικό σας Courier, μπορείτε να το δηλώσετε κατά την παραγγελία σας, στο πεδίο «Οδηγίες και παρατηρήσεις για την παραγγελία σας».

Χρόνος Αποστολής

Όλα τα προϊόντα συνήθως αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την στιγμή της παραγγελίας, με βάση πάντα και την διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων. Ένα σημαντικό δεδομένο που αποδεικνύει την εύρυθμη λειτουργία μας, τον σωστό προγραμματισμό μας αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε, είναι πως παραπάνω από το 95% των παραγγελιών που τοποθετούνται έως τις 16.00 εκτελούνται αυθημερόν!

Ασφάλεια Αποστολής

Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι συστημένα και ασφαλισμένα στο 100% της αξίας τους. Οι συσκευασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν την μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια. Για τον λόγο αυτό εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά ευρίσκονταν στην αποθήκη μας. Ακόμα και στην μηδαμινή περίπτωση και για τον οποιοδήποτε λόγο αυτό δεν επιτευχθεί, εμείς θα σας στείλουμε με 2η αποστολή μια νέα παραγγελία.

Συσκευασία Δώρου

Η εταιρεία έχει επίσης την δυνατότητα να παραδώσει τα προϊόντα της σε συσκευασία δώρου μαζί με συνοδευτική κάρτα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, κάτι το οποίο μπορείτε να δηλώσετε κατά την παραγγελία σας, στο πεδίο «Οδηγίες και παρατηρήσεις για την παραγγελία σας».

Αποστολές Εξωτερικού

Για όλες τις άλλες χώρες και τους απόδημους Έλληνες, το Play247.gr σε συνεργασία με διεθνείς ταχυμεταφορείς έχει ειδικούς τιμοκαταλόγους ώστε το κόστος μεταφοράς να είναι χαμηλό. Επειδή οι τιμές αυτές είναι διαφέρουν ανά τόπο προορισμού και συνολικό βάρος των προϊόντων της παραγγελίας, σας παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Για την Κύπρο και τις λοιπές αποστολές εξωτερικού δεν υποστηρίζεται σαν μέθοδος πληρωμής η αντικαταβολή.

Παράδοση Προϊόντων

Οι χρόνοι παράδοσης των προϊόντων είναι:

Με Courier

Η παράδοση των προϊόντων μέσω της Courier μπορεί να γίνει σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 2 έως 4 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Η παράδοση μπορεί να ολοκληρωθεί σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ελάχιστες περιοχές (μέγιστος χρόνος παράδοσης 5 ημερών) που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτες από την εταιρεία Courier ή να απαιτηθεί και επίσκεψη του πελάτη στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας.

Με ΕΛ.ΤΑ.

Στις ελάχιστες περιοχές της Ελλάδας τις οποίες η εταιρεία ταχυμεταφορών δεν καλύπτει με το δίκτυό της και την Κύπρο, η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛ.ΤΑ. (Συστημένη αποστολή). Σε αυτή την περίπτωση η παράδοση μπορεί να γίνει σε 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Η συνεργασία μας με τις εταιρείες Courier

To Play247.gr για την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη της, συνεργάζεται με τις εξής εταιρείες ταχυμεταφορών:

1. Γενική Ταχυδρομική Α.Ε.Ε. Ταχυμεταφορών , Λ. Κηφισού 14, 182 33, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Τηλεφ. Κέντρο: 210 48.51.100

2. ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε., Ασκληπιού 25 (21ο χλμ. E.O. Αθηνών - Λαμίας), 145 68, Κρυονέρι Αττικής, Τηλεφ. Κέντρο: 801.500.1111 (από σταθερό με αστική χρέωση) και 210 81.90.000

3. Speedex A.E. Ταχυμεταφορών, Σενέκα 24, 145 64, Κηφισιά, Τηλεφ. Κέντρο: 210 34.07.000

4. Courier Center - Μεσογειακές Ταχυμεταφορές Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. , Υμηττού 265, 116 31, Αθήνα, Τηλεφ. Κέντρο: 210 75.12.000

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες 09.00-21.00 και το Σάββατο 09.00-14.00 (αν έχετε επιλέξει την υπηρεσία Παράδοση Σαββάτου με έξτρα χρέωση ?3) και η ορθή και έγκαιρη μεταφορά των προϊόντων αναλαμβάνεται από την εταιρία Courier. Σε περίπτωση που η αποστολή των προϊόντων καθυστερήσει, το Play247.gr κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη και αν και εφόσον αυτός το επιθυμεί, ακυρώνει την παραγγελία.

Εκτός από την δυνατότητα που σας δίνει το Play247.gr να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας μέσα από το status link που βρίσκεται στο e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, μπορείτε επίσης να δείτε την εξέλιξη της αποστολής:

Γενική Ταχυδρομική

Online στο site της εταιρείας http://www.taxydromiki.gr/Tracktrace.aspx συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα "Αναζήτηση Αποστολής".

ACS Courier

Online στο site της εταιρείας https://www.acscourier.net/el/track-and-trace συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα "Αναζήτηση Αποστολής".

Speedex

Online στο site της εταιρείας http://www.speedex.gr συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα "Αναζήτηση Αποστολής".

Courier Center

Online στο site της εταιρείας http://www.courier.gr/e_orders/ συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα "Αναζήτηση Αποστολής".

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Ανωτέρα Βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Επιστροφή

Προϊόντα... Γυάλας
Μεταχειρισμένα
Kingston Memory Configurator
Tatchies Gloves

Ενημερωθείτε από τα Newsletter του Play247.gr
Εγγραφείτε στη λίστα των newsletters για να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail για προϊόντα νέας τεχνολογίας, για τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τα νέα του Play247.gr.

Ανακαλύψτε ένα μοναδικό κόσμο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ προσφορών!
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στo NewsLetter του Play247.gr, ώστε να λαμβάνετε ΠΡΩΤΟΙ
τις αποκλειστικές προσφορές με προϊόντα νέας τεχνολογίας, cool gadgets
και τα πιο πρωτότυπα accessories της αγοράς!
Email:
 
Design & Development viewpoint