Email:

Καλώς Ήλθατε Επισκέπτη

Είσοδος | Εγγραφή νέου μέλους

Κατηγορίες Προϊόντων
Υπολογιστές & TabletsΤηλεφωνίαΑξεσουάρSmart Tech & GadgetsΕικόνα, Ήχος & ΑξεσουάρΗ Κουζίνα μουΦροντίδα ΣπιτιούΑνταλλακτικά & ΕξοπλισμόςΠροϊόντα Γυάλας

Play247.gr Shops
ΑνταλλακτικάΑξεσουάρ Tablet & H/YΑξεσουάρ ΚινητήςΓνήσια ΑξεσουάρΕξοπλισμός ServiceΛοιπά Προϊόντα

Play247.gr Shops
Second HandMio GPS StoreDot Media StoreDatamedia StoreExpus StoreSandberg Store

  Services

Γενικά

Το Play247.gr σας προσφέρει δυο νεά είδη υπηρεσιών. Για να κάνετε πιο άμεση, γρήγορη και άνετη την αναζήτηση των αγαπημένων σας προϊόντων έχει δημιουργήσει ένα plugin για το δημοφιλή browser Mozilla Firefox με το οποίο μπορείτε να κάνετε αναζητήσεις από το βασικό παράθυρο του browser χωρίς να επισκέπτεστε πρώτα την ιστοσελίδα του Play247.gr. Ακόμη πληροφορίες που αφορούν τα προϊόντα (π.χ. νέα προϊόντα, προσφορές) είναι διαθέσιμες μέσω της υπηρεσίας «RSS feeds». Μέσω αυτής της υπηρεσίας μπορείτε να λαμβάνετε τους τίτλους των προϊόντων, τις τιμές και άλλα χρήσιμα στοιχεία δωρεάν και να τους ενσωματώνετε στο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων που χρησιμοποιείτε ή στο προσωπικό σας weblog.

Firefox search plugin

Για να εγκαταστήσετε το Play247.gr search plugin στον Mozilla Firefox, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε Firefox σαν browser, και ακολούθως απισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Install Play247.gr search plugin. Αυτό ήταν - είναι έτοιμο! Πατήστε τώρα στο search box πάνω στο δεξί μέρος για να επιλέξετε ποια μηχανή αναζήτησης θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Εναλλακτικά το plugin ειναι διαθέσιμο και στην επίσημη ιστοσελίδα των Search Plugins του Mozilla Firefox από τον σύνδεσμο εδώ.

RSS Feeds

Νέα προϊόντα
Προτεινόμενα
Προσφορές
Πρώτα σε πωλήσεις

Προγράμματα ανάγνωσης XML/RSS Feeds

Υπάρχουν πολλά προγράμματα που μπορούν να διαβάσουν αρχεία xml των υπηρεσιών rss. O browser Mozilla Firefox με την επιλογή των live bookmarks καθώς και το πρόγραμμα διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mozilla Thunderbird είναι δυο πανίσχυρα εργαλεία με δυνατότητες news reader. Εναλλακτικά υπάρχει η παρακάτω προτεινόμενη λίστα με προγράμματα που διαθέτουν news reader.

Windows, Linux, Mac
Windows
Mac OS X

Τι είναι το RSS;

Το RSS (Really Simple Syndication) είναι ένα format ανταλλαγής περιεχομένου βασισμένο σε γλώσσα XML. Ενα κανάλι RSS αποτελείται από μία λίστα στοιχείων που περιέχουν ένα τίτλο καθώς και το σύνδεσμο προς την αντίστοιχη ιστοσελίδα αλλά και άλλα στοιχεία ανάλογα την περίπτωση.

Όροι Χρήσης

Οι παρακάτω Όροι Χρήσης διέπουν τη χρήση της RSS (ακρωνύμιο του Really Simple Syndication) υπηρεσίας του Play247.gr. To Play247.gr έχει το δικαίωμα να αλλάξει τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.
To Play247.gr παρέχει την RSS υπηρεσία δωρεάν για προσωπική και όχι εμπορική χρήση. Oποιαδήποτε άλλη χρήση, συμπεριλαμβανομένης της δημοσίευσης οποιασδήποτε διαφήμισης σχετικής με ή απευθυνόμενης προς το RSS περιεχόμενο, απαγορεύεται ρητώς. Η χρήση των RSS Feeds πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τους όρους του Play247.gr και την κείμενη νομοθεσία. Απαγορεύεται η διόρθωση, η αλλαγή του κειμένου, του περιεχομένου ή των links που παρέχονται από τις υπηρεσίες του Play247.gr. Για δημοσίευση, αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή υλικού που παρέχει το Play247.gr, παρακαλούμε αποστείλατε e-mail στη διεύθυνση [email protected].

Play247.gr

24 Ώρες την Ημέρα | 7 Ημέρες την Εβδομάδα ψάχνουμε εμείς για εσάς!

Επιστροφή

Προϊόντα... Γυάλας
Μεταχειρισμένα
Kingston Memory Configurator
Tatchies Gloves

Ενημερωθείτε από τα Newsletter του Play247.gr
Εγγραφείτε στη λίστα των newsletters για να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail για προϊόντα νέας τεχνολογίας, για τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τα νέα του Play247.gr.

Ανακαλύψτε ένα μοναδικό κόσμο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ προσφορών!
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στo NewsLetter του Play247.gr, ώστε να λαμβάνετε ΠΡΩΤΟΙ
τις αποκλειστικές προσφορές με προϊόντα νέας τεχνολογίας, cool gadgets
και τα πιο πρωτότυπα accessories της αγοράς!
Email:
 
Design & Development viewpoint