Email:

Καλώς Ήλθατε Επισκέπτη

Είσοδος | Εγγραφή νέου μέλους

Κατηγορίες Προϊόντων
Υπολογιστές & TabletsΤηλεφωνίαΑξεσουάρSmart Tech & GadgetsΕικόνα, Ήχος & ΑξεσουάρΗ Κουζίνα μουΦροντίδα ΣπιτιούΑνταλλακτικά & ΕξοπλισμόςΠροϊόντα Γυάλας

Play247.gr Shops
ΑνταλλακτικάΑξεσουάρ Tablet & H/YΑξεσουάρ ΚινητήςΓνήσια ΑξεσουάρΕξοπλισμός ServiceΛοιπά Προϊόντα

Play247.gr Shops
Second HandMio GPS StoreDot Media StoreDatamedia StoreExpus StoreSandberg Store

  Υπηρεσίες Μελών

Εγγραφή Μέλους

Για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από το e-shop Play247.gr δεν πρέπει απαραίτητα να έχετε εγγραφεί ως μέλος. Παρόλα αυτά η εγγραφή μέλους είναι εντελώς δωρεάν και εκτός από την ευκολία στις αγορές, σας προσφέρει πάρα πολλά προνόμια και υπηρεσίες.

Για να γίνετε μέλος, πατήστε το κουμπί «Εγγραφή Νέου Μέλους» και απλώς συμπληρώστε τα πεδία που απαιτούνται για την διαδικασία αυτή. Στην συνέχεια θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με τα στοιχεία που εισήγατε κατά την εγγραφή σας.

Σε περίπτωση που εγγραφείτε ως μέλος, θα μπορείτε να κάνετε πιο άνετα τις παραγγελίες σας και να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες των μελών χρησιμοποιώντας απλά και μόνο το "Όνομα Χρήστη" και τον "Κωδικό Εισόδου" σας.

Προνόμια και Υπηρεσίες Μέλους

Σαν μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματος Play247.gr απολαμβάνετε τα παρακάτω μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες:

  • Μαζεύετε και παρακολουθείτε τους Πόντους σας, οι οποίοι σας δίνουν την δυνατότητα να επιτύχετε μειωμένες τιμές σε μελλοντικές παραγγελίες σας.

  • Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την κατάσταση της τρέχουσας παραγγελίας σας.

  • Έχετε πολύ εύκολα πρόσβαση σε όλο το ιστορικό των παραγγελιών σας, για να δείτε τι πήρατε, πότε, με πόσα χρήματα κ.λπ. με λεπτομέρειες.

  • Μπορείτε να αποθηκεύετε την διεύθυνση αποστολής και τα στοιχεία για τα απαιτούμενα παραστατικά (δελτίο λιανικής πώλησης, τιμολόγιο) για τα προϊόντα που αγοράζετε από το Play247.gr. Στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται κάθε φορά να συμπληρώνεται τα ίδια στοιχεία εκ νέου.

  • Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 5 διαφορετικές διευθύνσεις αποστολής των παραγγελιών σας, πράγμα το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ αυτών κάθε φορά που κάνετε checkout.

  • Είμαστε πρόθυμοι να απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις και απορίες ή σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας, στο τμήμα After Sales Support.

  • Δέχεστε αρκετά συχνά εκπτωτικά κουπόνια και extra προσφορές για προϊόντα του καταστήματος μας.

  • Εφόσον το ζητήσετε μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail (newsletters) για προϊόντα νέας τεχνολογίας, τις ειδικές προσφορές, τους διαγωνισμούς και τις ανακοινώσεις-νέα του e-shop ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

  • Σας δίνεται η δυνατότητα να ζητήσετε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και δεν περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

  • Έχετε το δικαίωμα συμμετοχής σε πιθανούς διαγωνισμούς και κληρώσεις δώρων.

  • Έχετε ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να προβείτε σε αλλαγή των προσωπικών σας στοιχείων ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά μεταβαίνοντας στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Επίσης μπορείτε ανα πάσα στιγμή να προβείτε σε αλλαγή του "Ονόματος Χρήστη" ή/και του "Κωδικού Εισόδου" αν αυτό σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

  • Έχετε το δικαίωμα μέσα από τον λογαριασμό σας να ακυρώσετε την τρέχουσα παραγγελία σας. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail για την έγκριση και αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και γρήγορη χωρίς περιττές πληροφορίες. Εκμεταλλευτείτε τα προνόμια και τις υπηρεσίες των μελών του Play247.gr 24 Ώρες την Ημέρα, 7 Ημέρες την Εβδομάδα!

Αν επιθυμείτε να μας ρωτήσετε κάτι σχετικά με την εγγραφή σας ή θα θέλατε να σας προσφέρουμε κάτι παραπάνω, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το Play247.gr δεσμεύεται από τον νόμο και είναι υποχρεωμένο να τηρεί με ασφάλεια καθώς και να φροντίζει για την προστασία των προσωπικών δεδομένων κάθε πελάτη και εγγεγραμμένου μέλους. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να δημοσιευτούν ή να παρασχεθούν σε τρίτα πρόσωπα και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και για να βελτιστοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Επιστροφή

Προϊόντα... Γυάλας
Μεταχειρισμένα
Kingston Memory Configurator
Tatchies Gloves

Ενημερωθείτε από τα Newsletter του Play247.gr
Εγγραφείτε στη λίστα των newsletters για να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail για προϊόντα νέας τεχνολογίας, για τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τα νέα του Play247.gr.

Ανακαλύψτε ένα μοναδικό κόσμο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ προσφορών!
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στo NewsLetter του Play247.gr, ώστε να λαμβάνετε ΠΡΩΤΟΙ
τις αποκλειστικές προσφορές με προϊόντα νέας τεχνολογίας, cool gadgets
και τα πιο πρωτότυπα accessories της αγοράς!
Email:
 
Design & Development viewpoint