Email:

Καλώς Ήλθατε Επισκέπτη

Είσοδος | Εγγραφή νέου μέλους

Κατηγορίες Προϊόντων
Υπολογιστές & TabletsΤηλεφωνίαΑξεσουάρSmart Tech & GadgetsΕικόνα, Ήχος & ΑξεσουάρΗ Κουζίνα μουΦροντίδα ΣπιτιούΑνταλλακτικά & ΕξοπλισμόςΠροϊόντα Γυάλας

Play247.gr Shops
ΑνταλλακτικάΑξεσουάρ Tablet & H/YΑξεσουάρ ΚινητήςΓνήσια ΑξεσουάρΕξοπλισμός ServiceΛοιπά Προϊόντα

Play247.gr Shops
Second HandMio GPS StoreDot Media StoreDatamedia StoreExpus StoreSandberg Store

  Ασφάλεια στις Συναλλαγές

Χρήση της πιο εξελιγμένης μορφής κρυπτογράφησης

To Play247.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται και προστατεύονται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο και η πλέον αξιόπιστη τεχνολογία για την ασφάλεια των συναλλαγών και το απόρρητο των επικοινωνιών μέσω του Internet σε παγκόσμια κλίμακα, καθώς και για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μια κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

Το SSL ξεκινά την κωδικοποίηση από τα 40bit. Εμείς χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση στα 128bit η οποία είναι ένα τρισεκατομμύριο φορές πολυπλοκότερη, και άρα ασφαλέστερη για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την αντίστοιχη των 40bit.

Το σύστημα ασφαλούς επικοινωνίας των τραπεζικών οργανισμών με τους οποίους συνεργάζεται το Play247.gr είναι πιστοποιημένο από την εταιρεία Verisign Inc., μια διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία, στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω Internet. Η Verisign κάθε φορά που εισέρχεστε σε ασφαλή σελίδα στην οποία πρόκειται να γίνει συναλλαγή στοιχείων, παρουσιάζει ένα κίτρινο λουκετάκι κάτω δεξιά στην οθόνη σας, το οποίο σας δείχνει και παράλληλα βεβαιώνει ότι η συναλλαγή σας προστατεύεται. Επιπλέον είστε σίγουροι ότι έχετε μεταφερθεί σε μια ασφαλή (secure) σελίδα ενός δικτυακού τόπου γιατί το "location" ή "url" στο πάνω μέρος της σελίδας (εκεί όπου γράφετε τη διεύθυνση του δικτυακού τόπου) ξεκινά με "https" αντί για "http" (το "s" σημαίνει "secure"). Τα παραπάνω αποδεικνύουν πως η μετάδοση προσωπικών στοιχείων (όνομα, διεύθυνση, πιστωτική κάρτα, κ.λπ.) γίνεται με κρυπτογράφηση, ώστε να μην μπορεί να γίνει αντιληπτή από τρίτους.

Ψηφιακό πιστοποιητικό ασφάλειας (Secure Server Certificate)

Η ασφάλεια που παρέχει στον τομέα αυτό το Play247.gr πιστοποιείται από τη συνεργασία των τραπεζικών οργανισμών που εξυπηρετούν το online σύστημα πληρωμών μας, με την Adacom,που κατόπιν ελέγχου παρέχει το πιστοποιητικό ψηφιακής ασφαλείας Secure Server Certificate.

Τα ψηφιακά πιστοποιητικά ασφαλείας επικυρώνουν τα web site και καθιστούν ικανή την ασφαλή επικοινωνία στο διαδίκτυο μεταξύ του site και οποιουδήποτε επιθυμεί να περιηγηθεί σε αυτό. Το Secure Server Certificate προσφέρει στους χρήστες ασφάλεια και εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες συναλλαγών του Play247.gr. Το Secure Server Certificate πιστοποιεί αυτόματα ότι η ηλεκτρονική σελίδα των συνεργαζόμενων τραπεζικών οργανισμών του Play247.gr είναι νόμιμη, εκθέτοντας το Adacom Secure Site seal. Η σφραγίδα αυτή διασφαλίζει πως το περιεχόμενο και οι πληροφορίες του site είναι απολύτως νόμιμες.

Ασφαλείς συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας του εκάστοτε τραπεζικού οργανισμού (ProxyPay³ της Eurobank, WinBank EasyPay της Πειραιώς, PayPal κ.λπ.). Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) του τραπεζικού οργανισμού. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία του τραπεζικού οργανισμού, καθώς και η μεταφορά τους από τον οργανισμό στην VISA, MasterCard, American Express κ.λπ. καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit που αναφέραμε. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το Play247.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το Play247.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Επιπλέον προσωπική ασφάλεια

Προσωπική ασφάλεια αποτελεί επιπλέον ο κωδικός εισόδου (password) που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του www.play247.gr σε συνδυασμό με το όνομα χρήστη (username). Για να παρουσιάσουμε λοιπόν οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο, θα πρέπει πρώτα να εισαχθεί το όνομα χρήστη και το password που χρησιμοποιείτε. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά τα στοιχεία αυτά ώστε να μην κινδυνεύσουν να βρεθούν σε χέρια τρίτων.

Η υιοθέτηση του πρωτοκόλλου SSL encryption 128bit (Verisign Inc.), το ψηφιακό πιστοποιητικό ασφάλειας (Adacom), η εφαρμογή firewalls, antivirus και ο συνεχής έλεγχος των εξυπηρετητών (servers) από εξειδικευμένο προσωπικό θέτουν τα επίπεδα ασφάλειας στον υψηλότερο δείκτη και εξασφαλίζουν την ασφάλεια των συναλλαγών σε όλα τα επίπεδα.

Εάν όμως και πάλι διατηρείτε τις επιφυλάξεις σας ή έχετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επιστροφή

Προϊόντα... Γυάλας
Μεταχειρισμένα
Kingston Memory Configurator
Tatchies Gloves

Ενημερωθείτε από τα Newsletter του Play247.gr
Εγγραφείτε στη λίστα των newsletters για να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail για προϊόντα νέας τεχνολογίας, για τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τα νέα του Play247.gr.

Ανακαλύψτε ένα μοναδικό κόσμο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ προσφορών!
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στo NewsLetter του Play247.gr, ώστε να λαμβάνετε ΠΡΩΤΟΙ
τις αποκλειστικές προσφορές με προϊόντα νέας τεχνολογίας, cool gadgets
και τα πιο πρωτότυπα accessories της αγοράς!
Email:
 
Design & Development viewpoint