Email:

Καλώς Ήλθατε Επισκέπτη

Είσοδος | Εγγραφή νέου μέλους

Κατηγορίες Προϊόντων
Υπολογιστές & TabletsΤηλεφωνίαΑξεσουάρGadgets & GPSΕικόνα & ΉχοςΑνταλλακτικά & Εξοπλισμός

Play247.gr Shops
ΑνταλλακτικάΑξεσουάρ Tablet & H/YΑξεσουάρ ΚινητήςΓνήσια ΑξεσουάρΕξοπλισμός ServiceΛοιπά Προϊόντα

Play247.gr Shops
Προϊόντα ΓυάλαςSecond HandMio GPS StoreDot Media StoreDDC Store

  Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας την ιδιωτική σας ζωή και επιθυμούμε να υπάρχει διαφάνεια στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Για τον λόγο αυτό τηρούμε μια πολιτική που καθορίζει τον τρόπο επεξεργασίας και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Σεβόμαστε τα δικαιώματα της ιδιωτικής σας ζωής και αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας των πληροφοριών σας. Κάθε φορά που μας δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τα χρησιμοποιούμε σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και το πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

1. Ποιος συλλέγει τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

Η ελληνική εταιρεία με την επωνυμία «Play247.gr Athens Καταστήματα Τεχνολογίας Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης» και με το διακριτικό τίτλο «Play247.gr Athens Ε.Π.Ε.» που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, οδός Περικλέους 16, τηλ. 211.8000.247, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@play247.gr (εφεξής η «Εταιρεία»), λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο της Εταιρείας (εφεξής «Δικτυακός Τόπος») και την κινητή εφαρμογή της (εφεξής το «App»), καθώς και όταν συναλλάσσεστε με το φυσικό της κατάστημα.

2. Τι είναι τα Προσωπικά Δεδομένα;

Ο όρος «Προσωπικά Δεδομένα» αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητα σας, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

3. Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

4. Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε;

Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται. Αυτά τα Δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Δεδομένα κατά τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη στον Δικτυακό Τόπο ή στο App
    - Υποχρεωτικά: όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), όνομα χρήστη (username) και κωδικό εισόδου (password)
    - Προαιρετικά: φύλλο, ημερομηνία γέννησης, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου
  • Στοιχεία από τις συναλλαγές σας με εμάς, είτε μέσω του φυσικού μας καταστήματος ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος
    - Για παράδειγμα, συλλέγουμε σημειώσεις από τις συνομιλίες μας μαζί σας, λεπτομέρειες σχετικά με τυχόν παράπονα ή σχόλια που κάνετε, λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές σας, προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι σας ή αφαιρέθηκαν από αυτό, εξαργυρώσεις κουπονιών, ιστοσελίδες που επισκέπτεστε καθώς και το πώς ή πότε επικοινωνείτε μαζί μας
  • Ενδιαφέροντα και προτιμήσεις αγορών, που μας βοηθούν να σας προτείνουμε συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν
    - Για παράδειγμα, σε ποια προϊόντα μας δείχνετε προτίμηση ώστε να λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά από εμάς

Θα ζητήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα Δεδομένα που συλλέξαμε για να σας προτείνουμε προϊόντα ή υπηρεσίες του ενδιαφέροντος σας και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία αγορών σας μαζί μας. Φυσικά, είναι πάντα επιλογή σας αν μοιράζεστε τέτοια στοιχεία μαζί μας.

  • Στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας ή άλλων ιστοσελίδων που περιηγηθήκατε πριν από εμάς
  • Πληροφορίες που συλλέγονται από τη χρήση cookies στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης cookies εδώ
  • Αντίγραφα των εγγράφων που παρέχετε για να αποδείξετε την ηλικία ή την ταυτότητά σας, όταν το απαιτεί ο νόμος (όπως αντίγραφο αστυνομικής ή φοιτητικής ταυτότητας).
    - Για παράδειγμα τα αντίγραφα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν λεπτομέρειες για το πλήρες σας όνομα, τη διεύθυνση, την ημερομηνία γέννησής σας καθώς και την εικόνα του προσώπου σας (φωτογραφία). Αν παρέχετε ένα διαβατήριο, τα δεδομένα θα περιλαμβάνουν επίσης τον τόπο γέννησης, το φύλο και την εθνικότητά σας
  • Πληροφορίες πληρωμής
  • Η εικόνα σας μπορεί να καταγραφεί σε CCTV όταν επισκέπτεστε το φυσικό μας κατάστημα
  • Το όνομα χρήστη του κοινωνικού μέσου δικτύωσής σας, εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω αυτών των καναλιών, για να μας βοηθήσετε να απαντήσουμε στα σχόλια ή τις ερωτήσεις σας
  • Μορφωτικά στοιχεία, όπως σπουδές, δεξιότητες, γνώση ξένων γλωσσών, επαγγελματική εμπειρία (μόνο στις περιπτώσεις που αιτήστε για θέση εργασίας)

Εάν αρνηθείτε να παραχωρήσετε τα στοιχεία που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά στον Δικτυακό Τόπο, θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί ο βασικός σκοπός της συλλογής των συγκεκριμένων Δεδομένων, και μπορεί, για παράδειγμα, να καταστεί αδύνατη για τη Εταιρεία η εκπλήρωση της σύμβασης πώλησης ή η παροχή των άλλων υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στον Δικτυακό Τόπο.

Η παραχώρηση επιπρόσθετων Δεδομένων στην Εταιρεία, πέραν εκείνων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά, είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες σχετικά με τους κύριους σκοπούς της συλλογής δεδομένων, αλλά η παραχώρηση τους χρησιμεύει στη βελτιστοποίηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Παιδιά
Συμμορφωνόμαστε με τη νομοθεσία και δεν επιτρέπουμε σε παιδιά να εγγράφονται στον Δικτυακό Τόπο και το App μας όταν είναι κάτω από 16 ετών. Θα ζητήσουμε τη συγκατάθεση του γονέα για τα παιδιά που συμμετέχουν στις εμπειρίες και τις εκδηλώσεις της Εταιρείας.

5. Πώς χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας;

Θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τις αγορές σας. Για να το πετύχουμε αυτό είναι απαραίτητο να αποκτήσουμε μια πλήρη εικόνα για εσάς, συνδυάζοντας τα Δεδομένα που έχουμε συλλέξει. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας για να σας προσφέρουμε προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες που είναι πιθανό να σας ενδιαφέρουν.

Η νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων μας επιτρέπει τα ανωτέρω στο πλαίσιο του νόμιμου συμφέροντος μας και της ανάγκης να κατανοήσουμε τους πελάτες μας ώστε να τους παρέχουμε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.

Φυσικά, αν οποτεδήποτε θελήσετε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας, θα βρείτε λεπτομέρειες στις ενότητες 11 & 12 «Ποια είναι τα δικαιώματά σας;» και «Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας;» παρακάτω.

Θυμηθείτε, αν επιλέξετε να μην μοιραστείτε τα Δεδομένα μαζί μας ή να αρνηθείτε ορισμένα δικαιώματα επικοινωνίας, ίσως να μην μπορέσουμε να παρέχουμε κάποιες υπηρεσίες που έχετε ζητήσει. Για παράδειγμα, αν μας ζητήσατε να σας ενημερώσουμε πότε ένα προϊόν είναι και πάλι διαθέσιμο, δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, εάν έχετε αποσύρει τη γενική συγκατάθεσή σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς.

Σας γνωρίζουμε τέλος ότι η επεξεργασία των Δεδομένων σας διεξάγεται είτε από το ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας, είτε μέσω συστημάτων πληροφορικής και ηλεκτρονικών συσκευών από την Εταιρεία και κατ’ εξαίρεση από τρίτους, οι οποίοι, έχοντας δεσμευτεί συμβατικά για την τήρηση εμπιστευτικότητας και την προστασία των Δεδομένων σας διεξάγουν εργασίες που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των σκοπών που συνδέονται αυστηρά με τη χρήση του Δικτυακού μας Τόπου, τις υπηρεσίες του και την πώληση προϊόντων μέσω του Δικτυακού μας Τόπου. Πληροφορίες σχετικά θα βρείτε παρακάτω στην ενότητα 7 «Ποιος έχει πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα και πως αυτά κοινοποιούνται;».

Παρακάτω θα βρείτε λεπτομέρειες για το πώς χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας και γιατί:

Για την παροχή στοιχείων για τον Δικτυακό Τόπο, το App και τις υπηρεσίες που ζητάτε

  • Παραγγελίες προϊόντων: Η Εταιρεία επεξεργάζεται Δεδομένα σας προκειμένου να εκπληρώσει τη συμβατική της σχέση, να διεκπεραιώσει την παραγγελία προϊόντων ή/και υπηρεσιών, να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, να συμμορφωθεί με νομικές υποχρεώσεις, να αντικρούσει, εγείρει ή ασκήσει νομικές απαιτήσεις. Εάν δεν συλλέξουμε τα Δεδομένα σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας είτε από το φυσικό μας κατάστημα είτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις. Ενδέχεται να χρειαστεί να μεταβιβαστούν τα Δεδομένα σας σε τρίτους για την προμήθεια ή την παράδοση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που έχετε παραγγείλει. Επιπλέον, μπορούμε να διατηρήσουμε τα Δεδομένα σας για εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να εκπληρώσουμε τις συμβατικές μας υποχρεώσεις, όπως επιστροφές προϊόντων, όπως η σχετική νομοθεσία προβλέπει
  • Δημιουργία Λογαριασμού Χρήστη: Η Εταιρεία επεξεργάζεται Δεδομένα σας προκειμένου να σας παρέχει τις λειτουργίες λογαριασμού και να διευκολυνθεί η σύναψη αγοράς προϊόντων ή/και υπηρεσιών
  • Επικοινωνία: Η Εταιρεία χρησιμοποιεί Δεδομένα σας για να απαντήσει στα αιτήματα/ερωτήματα που υποβάλλετε, στα αιτήματα επιστροφής χρημάτων ή/και στις καταγγελίες. Οι πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας, μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε τα αιτήματά σας και να σας απαντήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορούμε επίσης να διατηρήσουμε ένα αρχείο των ερωτημάτων/αιτημάτων σας προς εμάς ώστε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα σε οποιαδήποτε μελλοντική επικοινωνία. Το κάνουμε αυτό με βάση τις συμβατικές μας υποχρεώσεις προς εσάς, τις νομικές μας υποχρεώσεις αλλά και τα νόμιμα συμφέροντά μας ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας με βάση την δική σας προσωπική εμπειρία
  • Πολλές φορές, θα χρειαστεί να μοιραστούμε τα Δεδομένα σας με έναν τρίτο που παρέχει μια υπηρεσία (όπως μεταφορικές εταιρείες courier). Χωρίς να μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν θα είχαμε τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μοιράζουμε προσωπικά δεδομένα με τρίτους
  • Εύρεση Εργασίας: Η Εταιρεία επεξεργάζεται Δεδομένα σας για την αξιολόγηση των προσόντων και ικανοτήτων σας για τη θέση για την οποία υποβάλλατε την αίτηση ή για άλλη θέση μέσα στην Εταιρεία καθώς και για λόγους επικοινωνίας μαζί σας σε σχέση με τον σκοπό αυτό

Για την κοινοποίηση πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας, καθώς και για άλλους σκοπούς προώθησης

  • Αποστολή ενημερωτικού δελτίου προσφορών (newsletter): Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τις προτιμήσεις και τα στοιχεία των συναλλαγών σας για να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, διαδικτύου, τηλεφώνου ή/και μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης για σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων/προσωποποιημένων προσφορών, εκπτώσεων κ.λπ. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή
  • Web Push Notifications: Ανάλογα με την πλοήγησή σας, μπορείτε να λαμβάνετε, έχοντας προηγουμένως δώσει τη συγκατάθεσή σας, ειδοποιήσεις για τις προσφορές μας, τα νέα και το καλάθι αγορών σας. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή
  • Συμμετοχή σε Διαγωνισμούς: Η Εταιρεία επεξεργάζεται Δεδομένα σας, σε περίπτωση που συμφωνείτε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς που διεξάγει, για να σας ειδοποιεί αν είστε νικητής του διαγωνισμού και να σας παραδώσει το δώρο σας.

Για τη λειτουργία, βελτίωση και διατήρηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας

  • Ανάπτυξη και βελτίωση των συστημάτων και υπηρεσιών για τα προϊόντα που σας παρέχουμε. Το κάνουμε αυτό με βάση τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα
  • Θέλουμε να σας προσφέρουμε προσφορές και προτάσεις που είναι πιο σχετικές με τα ενδιαφέροντά σας. Για να μας βοηθήσετε να διαμορφώσουμε μια καλύτερη και γενικότερη κατανόηση για εσάς ως πελάτη, συνδυάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που συγκεντρώθηκαν σε όλη τη μεταξύ μας σχέση, για παράδειγμα το ιστορικό αγορών σας τόσο στo φυσικό μας κατάστημα όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για το σκοπό αυτό, συνδυάζουμε επίσης τα Δεδομένα που συλλέγουμε απευθείας από εσάς με Δεδομένα που λαμβάνουμε από τρίτους στους οποίους έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να μεταβιβάσετε αυτά τα δεδομένα σε εμάς. Για παράδειγμα, συνδυάζοντας αυτά τα δεδομένα, αυτό θα μας βοηθήσει να προσαρμόσουμε την εμπειρία σας και να αποφασίσουμε ποια έμπνευση ή περιεχόμενο θα μοιραστούμε μαζί σας
  • Για να σας εμφανίζεται το πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο στον Δικτυακό Τόπο ή το App μας, θα χρησιμοποιήσουμε τα Δεδομένα που διατηρούμε για τα αγαπημένα σας προϊόντα. Αυτό γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω App ή - για τον Δικτυακό μας Τόπο - τη συγκατάθεσή σας για την τοποθέτηση cookies στη συσκευή σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να εμφανίσουμε μια λίστα με προϊόντα που κοιτάξατε πρόσφατα ή να σας προσφέρουμε συστάσεις με βάση το ιστορικό αγορών σας και οποιαδήποτε άλλα Δεδομένα έχετε μοιραστεί μαζί μας
  • Για να σας στείλουμε αιτήματα έρευνας και αξιολόγησης προκειμένου να μπορούμε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Αυτά τα μηνύματα δεν θα περιλαμβάνουν διαφημιστικό περιεχόμενο και δεν απαιτούν προηγούμενη συγκατάθεση όταν αποστέλλονται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με μήνυμα κειμένου (SMS). Έχουμε νόμιμο συμφέρον να το πράξουμε, καθώς αυτό βοηθά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας να είναι πιο συναφή με εσάς. Φυσικά, είστε ελεύθεροι να αρνηθείτε να λάβετε αυτά τα αιτήματα από εμάς ανά πάσα στιγμή ενημερώνοντας τις προτιμήσεις σας στο λογαριασμό σας στο διαδίκτυο.

Για την προστασία δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων ή ασφάλειας, δικών μας ή τρίτων

  • Προστασία του λογαριασμού σας από απάτες και άλλες παράνομες δραστηριότητες: Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση των Δεδομένων σας για τη συντήρηση, ενημέρωση και προστασία του λογαριασμού σας. Παρακολουθούμε επίσης τη δραστηριότητα περιήγησης μαζί μας για να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε γρήγορα τυχόν προβλήματα και να προστατέψουμε την ακεραιότητα της ιστοσελίδας μας. Όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος του νόμιμου συμφέροντός μας. Για παράδειγμα, ελέγχουμε τον κωδικό πρόσβασής σας όταν συνδέεστε και χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένη παρακολούθηση διευθύνσεων IP για να εντοπίσουμε πιθανές ψευδείς εισόδους από απροσδόκητες τοποθεσίες
  • Λειτουργία Συστήματος CCTV: Προκειμένου να προστατεύσουμε τους πελάτες, τους χώρους, τα περιουσιακά στοιχεία και τους συνεργάτες μας από εγκληματικότητα, λειτουργούμε σύστημα CCTV στο κατάστημα μας που καταγράφει εικόνες για ασφάλεια. Το κάνουμε αυτό με βάση τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα. Εάν διαπιστώσουμε οποιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα ή φερόμενη εγκληματική δραστηριότητα μέσω της χρήσης CCTV, παρακολούθησης απάτης και παρακολούθησης ύποπτων συναλλαγών, θα επεξεργαστούμε αυτά τα Δεδομένα για λόγους πρόληψης ή ανίχνευσης παράνομων πράξεων. Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τους πελάτες, υπαλλήλους και συνεργάτες μας από εγκληματικές δραστηριότητες
  • Επεξεργασία των πληρωμών και την αποτροπή δόλιων συναλλαγών: Το κάνουμε αυτό με βάση τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα. Αυτό βοηθά επίσης στην προστασία των πελατών μας από απάτες.

Για τη συμμόρφωσή μας με υποχρεώσεις μας που πηγάζουν από το νόμο

  • Για να συμμορφωθούμε με τις συμβατικές ή νομικές μας υποχρεώσεις να ανταλλάσσουμε δεδομένα με την επιβολή του νόμου. Για παράδειγμα, κατόπιν δικαστικής απόφασης για την ανταλλαγή δεδομένων με δικαστικές υπηρεσίες
  • Για να σας στείλουμε επικοινωνίες που απαιτούνται από το νόμο ή που είναι απαραίτητες για να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές στις υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Για παράδειγμα, ενημερώσεις σχετικά με αυτές τις ειδοποιήσεις απορρήτου, ειδοποιήσεις ανάκλησης προϊόντος και νομικά απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες σας. Αυτά τα μηνύματα υπηρεσίας δεν θα περιλαμβάνουν διαφημιστικό περιεχόμενο και δεν απαιτούν προηγούμενη συγκατάθεση όταν αποστέλλονται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με μήνυμα κειμένου (SMS). Εάν δεν χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς αυτούς, δεν μπορούμε να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

6. Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Εταιρεία;

  • Η νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων καθορίζει διάφορους λόγους για τους οποίους μια εταιρεία μπορεί να συλλέξει και να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα, μεταξύ των οποίων: την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης αγαθών
  • Η συγκατάθεση σας, όπου απαιτείται. Για παράδειγμα βασιζόμαστε στη συναίνεσή σας ως νομική βάση για την επεξεργασία που σχετίζεται με την αποστολή μηνυμάτων άμεσου μάρκετινγκ μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletter). Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Όπου η συναίνεσή σας είναι η μόνη νομική βάση για την επεξεργασία, θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μετά την ανάκλησή της
  • Τη συμμόρφωσή της Εταιρείας προς τις νομικές υποχρεώσεις της (π.χ. φορολογική νομοθεσία, νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο κ.ά.)
  • Την επιδίωξη των εννόμων συμφερόντων της Εταιρείας μας. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, συλλέγουμε τα Δεδομένα σας με τρόπο που εύλογα αναμένεται ως μέρος της λειτουργίας της επιχείρησής μας και που δεν επηρεάζει ουσιαστικά τα δικαιώματά σας, την ελευθερία ή τα συμφέροντά σας. Για παράδειγμα:
    - Θα χρησιμοποιήσουμε το ιστορικό αγορών σας για να σας στείλουμε ή να διαθέσουμε εξατομικευμένες προσφορές.
    - Συνδυάζουμε επίσης το ιστορικό αγορών πολλών πελατών για να εντοπίσουμε τάσεις και να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να συμβαδίσουμε με τη ζήτηση στην αγορά ή να αναπτύξουμε νέα προϊόντα / υπηρεσίες

7. Ποιος έχει πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα και πως αυτά κοινοποιούνται;

Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις ή τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

Προκειμένου να σας παρέχουμε ορισμένες υπηρεσίες, χρειάζεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με μερικούς από τους συνεργάτες μας. Ποτέ δεν θα μεταβιβάσουμε, πωλήσουμε, ενοικιάσουμε ή ανταλλάξουμε τα δεδομένα των πελατών μας σε άλλους οργανισμούς για σκοπούς μάρκετινγκ. Θέλουμε να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη σας, και πιστεύουμε ότι αυτή η δήλωση είναι απόλυτα απαραίτητη, ώστε να το πετύχουμε.

Αυτό που κάνουμε είναι να μοιραστούμε δεδομένα με τις παρακάτω κατηγορίες εταιρειών, ως ένα βασικό κομμάτι του να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς:

  • Εταιρείες που έχουν σχέση με τη μεταφορά των προϊόντων σε εσάς, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών πληρωμής, αποθήκες, εταιρείες logistics και μεταφορικές εταιρείες
  • Επαγγελματίες παρόχους υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες marketing, διαφήμισης και εταιρείες παροχής υποστήριξης, βελτιστοποίησης, φιλοξενίας ιστοσελίδων και διαχείρισης και συντήρησης των δεδομένων μας. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτουμε συμφωνίες που τους υποχρεώνουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων
  • Εταιρείες που έχετε εγκρίνει οι ίδιοι, όπως σελίδες social media. Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένα στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον Δικτυακό Τόπο ή App μας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ το οποίο να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως όνομα χρήστη, εικόνα προφίλ και πόλη (καταγωγής/κατοικίας). Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση περιεχομένου με τους φίλους σας ή το ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για την αλληλεπίδρασή σας με την Εταιρεία
  • Υπηρεσίες παροχής προσωποποιημένων προτάσεων, για να σας παρέχουμε εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες
  • Σε άλλους τρίτους όταν εσείς οι ίδιοι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας
  • Μπορεί να μοιραστούμε τα δεδομένα σας με κυβερνητικούς οργανισμούς, ρυθμιστικούς φορείς, υπηρεσίες επιβολής του νόμου, δικαστήρια, τραπεζικά ιδρύματα και ασφαλιστές, σε περιπτώσεις που οφείλουμε να το πράξουμε:
    • για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις
    • για να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας
    • για την πρόληψη, τον εντοπισμό, τη διερεύνηση εγκλημάτων ή τη δίωξη των παραβατών
    • για την προστασία των εργαζομένων και των πελατών μας

Στα παραπάνω πλαίσια, μπορεί να προσφέρουμε σε τρίτους κρυπτογραφημένες και ανώνυμες πληροφορίες και στατιστικά χρήσης για τους χρήστες μας, κάτι που πριν το κάνουμε, θα διασφαλίζουμε ότι δεν σας ταυτοποιούν.

Ακολουθεί η πολιτική που εφαρμόζουμε σε αυτούς με τους οποίους μοιραζόμαστε τα Δεδομένα σας σύμφωνα με τα ανωτέρω:

Παρέχουμε μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των συγκεκριμένων υπηρεσιών τους.

Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Δεδομένα σας μόνο για τους ακριβείς σκοπούς που καθορίζουμε στη σύμβασή μας μαζί τους.

Συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους για να διασφαλίσουμε ότι το απόρρητό σας είναι σεβαστό και προστατεύεται ανά πάσα στιγμή.

Αν σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες τους, οποιαδήποτε από τα δεδομένα που κατέχετε θα διαγραφούν ή θα καταστούν ανώνυμα.

Οι Εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρεία:

  • να τηρούν εχεμύθεια,
  • να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα σας χωρίς την άδεια της Εταιρείας,
  • να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφάλειας,
  • να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό 979/2016/ΕΕ (αλλιώς GDPR)

8. Διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Προκειμένου να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, είναι μερικές φορές απαραίτητο να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν οι συνεργαζόμενοι πάροχοι υπηρεσιών βρίσκονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή αν εσείς βρίσκεστε εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι διαβιβάσεις αυτές υπόκεινται σε ειδικούς κανόνες βάσει των νόμων περί προστασίας δεδομένων. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα Προσωπικά δεδομένα σας όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Η συνήθης πρακτική μας είναι να χρησιμοποιήσουμε «τυποποιημένες ρήτρες προστασίας δεδομένων» οι οποίες έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τέτοιου είδους μεταφορές.

9. Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα Δεδομένα σας;

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εκτός και αν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία). Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στην Εταιρεία μας. Αναφορικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για λόγους παροχής εγγύησης). Στο τέλος αυτής της περιόδου διατήρησης, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν πλήρως ή ανώνυμα, για παράδειγμα με σκοπό τη συγκέντρωση τους μαζι με άλλα δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μη αναγνωρίσιμο τρόπο για στατιστική ανάλυση και επιχειρηματικό προγραμματισμό.

Μερικά παραδείγματα περιόδων διατήρησης δεδομένων πελατών:

Παραγγελίες
Όταν τοποθετείτε μια παραγγελία, θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε για πέντε χρόνια, ώστε να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με τις νομικές και συμβατικές υποχρεώσεις μας. Στην περίπτωση ορισμένων προϊόντων, όπως τα ηλεκτρικά είδη, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα για 10 χρόνια.

Εγγυήσεις
Εάν η παραγγελία σας περιλάμβανε εγγύηση, τα σχετικά προσωπικά δεδομένα θα διατηρηθούν μέχρι το τέλος της περιόδου εγγύησης.

Newsletter
Η δήλωση συγκατάθεσής σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) τηρείται για όσο χρόνο σας αποστέλλεται newsletter από την Εταιρεία και πάντως όχι περισσότερο από έξι μήνες έπειτα από την ζήτηση της διακοπής αποστολής του.

10. Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;

Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων σας, έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Ο ιστότοπος www.play247.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο TLS, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλα τα Δεδομένα που παρέχετε, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν ή να αλλαχθούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Επιπρόσθετα, τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας ως χρήστη λογαριασμού είναι δύο: το Όνομα Χρήστη (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Εισόδου (Password). Κάθε φορά που καταχωρείτε τα στοιχεία σας, σας παρέχεται πρόσβαση στον προσωπικό σας λογαριασμό. Η συγκεκριμένη διαδικασία επιτυγχάνεται με ασφάλεια μέσω της κρυπτογράφησης κατά την μεταφορά τους στο διαδίκτυο και τους εξυπηρετητές (servers) της Εταιρείας. Κατά τα ίδια πρότυπα, σας δίδεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικός Εισόδου σας (Password) όσο συχνά εσείς επιθυμείτε. Μετά την καταχώρηση του επιθυμητού κωδικού, ο νέος κωδικός κωδικοποιείται και αποθηκεύεται στα συστήματα της Εταιρείας. Για τον λόγο αυτό, ο μόνος που γνωρίζει τον κωδικό σας είσαστε εσείς ο ίδιος και είσαστε αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητάς του κωδικού από τρίτα πρόσωπα.

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

11. Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

  • Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και είμαστε πρόθυμοι να σας γνωστοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν αυτά είναι εσφαλμένα.
  • Δικαίωμα διαγραφής ("δικαίωμα στη λήθη"): Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η εταιρεία μας ανά πάσα στιγμή, εκτός εάν εκκρεμεί παραγγελία η οποία δεν έχει ακόμη αποσταλεί ή έχετε κάποια οφειλή προς εμάς.
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς περιορισμό της επεξεργασίας όταν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος προς τούτο (π.χ. αν έχετε αντιρρήσεις για το έννομο συμφέρον μας ή αν τα προσωπικά σας δεδομένα είναι εσφαλμένα ή αν νομίζετε ότι η επεξεργασία είναι παράνομη ή εάν δεν τα χρειαζόμαστε πλέον).
  • Δικαίωμα φορητότητας: Κάθε φορά που η εταιρεία μας επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να πάρετε ένα αντίγραφο αυτών σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να ζητήσετε να διαβιβαστούν σε άλλο μέρος. Αυτό περιλαμβάνει μόνο τα προσωπικά δεδομένα που οι ίδιοι μας δώσατε.
  • Δικαίωμα εναντίωσης κατά της επεξεργασίας βάσει εννόμου συμφέροντος: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας. Δεν θα συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν μπορούμε να αποδείξουμε νόμιμους λόγους για την επεξεργασία που υπερισχύουν των συμφερόντων και δικαιωμάτων σας ή υπάρχουν νόμιμες αξιώσεις μας.
  • Δικαίωμα εναντίωσης κατά της απευθείας εμπορικής προώθησης: Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην απευθείας εμπορική προώθηση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ που γίνεται για άμεσους εμπορικούς σκοπούς. Έχετε την επιλογή να εξαιρεθείτε από το άμεσο μάρκετινγκ.

12. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας;

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας μπορείτε να μας υποβάλλεται σχετικό αίτημα στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer) στην ταχυδρομική διεύθυνση της Εταιρείας (Play247.gr, Περικλέους 16, Μαρούσι Αττικής, 15122) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνσή της (contact@play247.gr) με τίτλο «Άσκηση Δικαιώματος - Πολιτική Απορρήτου» και εμείς θα φροντίσουμε να το εξετάσουμε και να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Κατ’ εξαίρεση:

αν επιθυμείτε την διόρθωση των Δεδομένων σας στο λογαριασμό χρήστη σας, μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν και να τα πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε διόρθωση/μεταβολή χωρίς να απαιτείται η υποβολή Αιτήματος.

αν επιθυμείτε την ανάκληση της συγκατάθεσης σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) μπορείτε να την πραγματοποιήσετε με την επιλογή του συνδέσμου «Διαγραφή από το newsletter» που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter.

αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε Web Push Notifications από την Εταιρεία μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή από τη σχετική ρύθμιση του περιηγητή (browser) σας.

13. Πότε απαντάμε στα Αιτήματα σας;

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν και χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Αν τα Αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο Αίτημα.

14. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές σχετιζόμενες με τα Δεδομένα σας είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

15. Πού μπορείτε να προσφύγετε αν παραβιάσουμε το ισχύον δίκαιο για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας;

Έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ταχυδρομική διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, 11523, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

16. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε ή να αλλάζουμε την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να ελέγχετε περιοδικά αυτή την Πολιτική. Η τελευταία έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου είναι πάντα διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας. Θα κοινοποιούμε τυχόν ουσιώδεις αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για παράδειγμα αν αφορούν τον σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, την ταυτότητα του υπευθύνου επεξεργασίας ή τα δικαιώματά σας.

17. Πολιτική για τα Cookies

1. Τι είναι τα cookies;
Χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή πληροφοριών. Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που αποστέλλεται από έναν ιστότοπο και αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας από το πρόγραμμα περιήγησης, ενώ πλοηγείστε στο Διαδίκτυο. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συναινείτε με τη χρήση των cookies. Τα cookies μας βοηθούν να θυμόμαστε ποιοι είστε και άλλες πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας. Τα cookies είναι απαραίτητα για την αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας και για να σας βοηθήσουμε στην ηλεκτρονική σας αγορά.

2. Τι είδους cookies χρησιμοποιούμε και για ποιο σκοπό;
Χρησιμοποιούμε αναγκαία first - party cookies (όπως session, permanent και traffic log cookies). Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με την περιήγηση και την αγοραστική σας συμπεριφορά όταν αποκτάτε πρόσβαση σε αυτήν την ιστοσελίδα μέσω του υπολογιστή σας ή άλλης συσκευής. Οι πληροφορίες που συλλέγονται σχετίζονται με τις σελίδες που είδατε, τα αγαπημένα προϊόντα ή τα προϊόντα που αγοράσατε και την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας. Εκτός από τα first - party cookies, χρησιμοποιούμε και cookies τρίτων μερών (third - party cookies) για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων και δεδομένων των χρηστών, σε αθροιστική και μεμονωμένη μορφή, μέσω εργαλείων ανάλυσης για να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδας μας και να σας παρουσιάσουμε σχετικό προωθητικό υλικό.

3. Ποια προσωπικά δεδομένα καταγράφουν τα cookies;

  • Cookie ID
  • Την διεύθυνση IP
  • Το ιστορικό περιήγησης
  • Την αγοραστική συμπεριφορά
  • Σε περίπτωση που έχετε λογαριασμό, μπορούμε επίσης να συνδέσουμε το cookie ID σας με τα προσωπικά δεδομένα που μας υποβάλατε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας

4. Πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;
Δεν διατηρούμε τα δεδομένα σας περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα Πολιτική. Τα δεδομένα που καταγράφονται από τα first - party cookies κρατούνται μόνο για 30 ημέρες. Επιπλέον, τα δεδομένα από τα third - party cookies διατηρούνται για 26 μήνες.

5. Ποιος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;
Τα δεδομένα που διαβιβάζονται σε τρίτους (όπως το Google Analytics) χρησιμοποιούνται μόνο για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών και για τη συλλογή στατιστικών στοιχείων μέσω εργαλείων ανάλυσης για να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα μας και να σας παρουσιάσουμε σχετικό προωθητικό υλικό.

6. Ποιο είναι το νομικό υπόβαθρο για τη χρήση των cookies;
Η χρήση των cookies βασίζετε μόνο στη ξεκάθαρη συγκατάθεσή σας. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Λάβετε υπόψη ότι εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες περιοχές ή λειτουργίες της ιστοσελίδας μας.

7. Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies;
Μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε τα cookies χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αν θέλετε να διαχειριστείτε και να διαγράψετε τα cookies, ανατρέξτε για οδηγίες στην ενότητα «βοήθεια» και «υποστήριξη» στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μπορείτε να επιλέξετε την απενεργοποίηση των cookies ή τη λήψη ειδοποίησης κάθε φορά που αποστέλλεται ένα νέο cookie στον υπολογιστή σας. Λάβετε υπόψη ότι με τη διαγραφή των cookies ή την απενεργοποίηση των μελλοντικών cookies μπορεί να μην έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες περιοχές ή λειτουργίες της ιστοσελίδας μας.

18. Ερωτήσεις και Σχόλια;

Ελπίζουμε ότι η παρούσα Πολιτική Απορρήτου βοήθησε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα και τα δικαιώματά σας να ελέγχετε τον χειρισμό από την Εταιρεία μας.

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που δεν έχουν καλυφθεί, ή σχόλια και προβληματισμούς που μπορεί να έχετε σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων (DPO) της Εταιρείας στην ταχυδρομική διεύθυνση: Περικλέους 16, Μαρούσι Αττικής, 15122 ή στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): contact@play247.gr

Επιστροφή

Προϊόντα... Γυάλας
Μεταχειρισμένα
Kingston Memory Configurator
Tatchies Gloves

Ενημερωθείτε από τα Newsletter του Play247.gr
Εγγραφείτε στη λίστα των newsletters για να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail για προϊόντα νέας τεχνολογίας, για τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τα νέα του Play247.gr.

Ανακαλύψτε ένα μοναδικό κόσμο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ προσφορών!
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στo NewsLetter του Play247.gr, ώστε να λαμβάνετε ΠΡΩΤΟΙ
τις αποκλειστικές προσφορές με προϊόντα νέας τεχνολογίας, cool gadgets
και τα πιο πρωτότυπα accessories της αγοράς!
Email:
 
Design & Development viewpoint