Email:

Καλώς Ήλθατε Επισκέπτη

Είσοδος | Εγγραφή νέου μέλους

Κατηγορίες Προϊόντων
Υπολογιστές & TabletsΤηλεφωνίαΑξεσουάρSmart Tech & GadgetsΕικόνα, Ήχος & ΑξεσουάρΗ Κουζίνα μουΦροντίδα ΣπιτιούΑνταλλακτικά & ΕξοπλισμόςΠροϊόντα Γυάλας

Play247.gr Shops
ΑνταλλακτικάΑξεσουάρ Tablet & H/YΑξεσουάρ ΚινητήςΓνήσια ΑξεσουάρΕξοπλισμός ServiceΛοιπά Προϊόντα

Play247.gr Shops
Second HandMio GPS StoreDot Media StoreDatamedia StoreExpus StoreSandberg Store

  Λοιπές Πληροφορίες

Πώληση χονδρική για Εμπόρους

Το κατάστημα Play247.gr διαθέτει προς χονδρική πώληση όλη την ποικιλία των προϊόντων που μπορείτε να δείτε στους καταλόγους του, σε ειδικές τιμές για εμπόρους και μεταπωλητές.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τα προϊόντα επιθυμείτε από τον κατάλογο του site και να έλθετε σε επικοινωνία μαζί μας, για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία θέλετε. Μαζί θα εξετάσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, με σκοπό μια καρποφόρα μελλοντική συνεργασία.

Εγγύηση ποιότητας πωλούμενων ειδών

Το Play247.gr διαθέτει μόνο γνωστά, επώνυμα και γνήσια προϊόντα αρίστης ποιότητας. Είναι κατασκευασμένα για να διατεθούν στην περιοχή της Ευρώπης και να χρησιμοποιηθούν ή να συνεργαστούν με μηχανήματα της ιδίας περιοχής. Τα τεχνικά και ειδικά χαρακτηριστικά τους, καθώς και άλλα στοιχεία αναφέρονται στις περιγραφές τους, αλλά και στα websites των κατασκευαστών τους. Καλύπτονται από την εγγύηση των εταιριών παραγωγής ή διάθεσης και τηρούν όλες τις αναγραφόμενες προδιαγραφές.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας στο Play247.gr

Στην παρούσα φάση λειτουργίας του, το Play247.gr διαθέτει κυρίως προϊόντα υψηλής τεχνολογίας προσωπικής αλλά και επαγγελματικής χρήσεως, και προσφέρει υπηρεσίες - εφαρμογές διαδικτυακού και πληροφοριακού περιεχομένου, ωστόσο οι κατάλογοί του διευρύνονται συνεχώς για μια πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών του. Αν κατασκευάζετε, εμπορεύεστε ή προσφέρετε ένα προϊόν ή κάποια υπηρεσία που αξίζει στους πελάτες του και μπορείτε να εγγυηθείτε σταθερή ποιότητα για αυτό, στείλτε μας ένα μήνυμα στο [email protected]. Θα χαρούμε πάρα πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας.

Το Play247.gr και οι ανθρώποι του είναι ανοιχτοί σε κάθε πρόταση και μορφή συνεργασίας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας περιμένουμε...

Εγγύηση καλής λειτουργίας

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι ελεγμένα από τον κατασκευαστή τους σε όλους τους τομείς. Ωστόσο, για κάθε ενδεχόμενο συνοδεύονται από πανευρωπαϊκή 12μηνη ή 24μηνη ή 36μηνη δωρεάν εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή τους. Στο διάστημα αυτό, παρέχονται δωρεάν εργασία και ανταλλακτικά για βλάβες που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του χρήστη. Για χρήση της εγγύησης αρκεί μόνον η προσκόμιση του αποδεικτικού αγοράς (απόδειξη λιανικής πωλήσεως, τιμολόγιο αγοράς κτλ.). Προαιρετικά, εφόσον παραλάβετε κάποια συσκευή και εντοπίσετε την εγγύηση της μέσα στην συσκευασία, μπορείτε να την στείλετε μέσα στο προβλεπόμενο χρονικά όριο στον εκάστοτε κατασκευαστή. Αυτό θα σας βοηθήσει σε περίπτωση απώλειας του αποδεικτικού αγοράς, προκειμένου να αποδειχθεί ότι η συσκευή βρίσκεται εντός εγγυήσεως.

Εξουσιοδοτημένο σέρβις

Πέραν της εγγύησης, για οποιοδήποτε πρόβλημα σε προϊόντα που αγοράσατε από το Play247.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας κλείσουμε ραντεβού με το αντίστοιχο εξουσιοδοτημένο σέρβις της περιοχής σας, για μια γρήγορη και επαγγελματική επισκευή, χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια και εγγυημένα ανταλλακτικά. Σε περίπτωση που υπάρχει μόνο κεντρικό σέρβις κάποιας εταιρείας, παρακαλούμε για την προσεκτική μεταφορά των προϊόντων προς επισκευή, τα οποία θα πρέπει να είναι ασφαλώς συσκευασμένα κατά προτίμηση στις ανθεκτικές συσκευασίες του εργοστασίου. Οι τεχνικοί των εξουσιοδοτημένων σέρβις εκπαιδεύονται συνεχώς στις τελευταίες σειρές προϊόντων και στις νέες τεχνολογίες, έτσι ώστε τα προϊόντα σας να βρίσκονται πάντα σε ασφαλή χέρια.

Σε περίπτωση παραπόνου σχετικά με την εξυπηρέτηση σας κατά την επισκευή ενός προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Το Play247.gr διαθέτει online μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας που έχει ήδη καταχωρηθεί. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα συντελεστεί η αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση μέσω του online μηχανισμού και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας (στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επωμιστείτε το κόστος μεταφορικών αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας, το οποίο είναι 14 ευρώ με Φ.Π.Α.).

Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία που δεν έχει δρομολογηθεί από το ιστορικό των παραγγελιών σας. Εφόσον είστε μέλος και έχετε εισέλθει στην προσωπική σας σελίδα, μεταβαίνοντας στο ιστορικό παραγγελιών, μπορείτε να διαγράψετε τις τρέχουσες παραγγελίες που θέλετε.

Επιστροφή Προϊόντων

To Play247.gr εφαρμόζοντας τους ισχύοντες νόμους, σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που έχετε παραλάβει.

Διατηρείτε το δικαίωμα λοιπόν να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνουν μόνο τα έξοδα άμεσης επιστροφής των προϊόντων, ενώ αν πρόκειται για λάθος της Play247.gr τότε η εταιρεία επωμίζεται το κόστος αυτό.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η ταινία ασφαλείας και γνησιότητας του προμηθευτή, μαζί με την συνοδευτική απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο / κατεστραμμένο εμπόρευμα, λάθος στην παραγγελία κ.λπ.) και να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε πρώτα επικοινωνήστε μαζί μας. H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Play247.gr
Τμήμα Eπιστροφώv,
Περικλέους 16
151 22, Μαρούσι

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

To Play247.gr δεν ευθύνεται για προϊόντα που διαθέτει στους πελάτες του τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως ελαττωματικά (σπασμένα, φθαρμένα κ.λπ.), κακής ποιότητας ή που δεν πληρούν τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην περιγραφή τους. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Σε περίπτωση αντικαταστάσεως και εφόσον είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο προϊόν, ο χρόνος αντικατάστασης του από εμάς γίνεται το ταχύτερο δυνατόν (συνήθως 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες).

Σε καμία περίπτωση όμως το Play247.gr δεν υποχρεούται στην αντικατάσταση του πωλούμενου προϊόντος όταν αυτό που επιλέξατε δεν είναι τελικά της αρεσκείας σας.

Sms & Email Alerts (Newsletter)

Το τμήμα πωλήσεων του Play247.gr παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη και τους πελάτες του να επιλέξουν την πληρέστερη πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διαγωνισμούς, ανακοινώσεις-νέα κ.λπ. με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου, σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το Play247.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Μοιραστείτε την άποψή σας και τις γνώσεις για τα προϊόντα του Play247.gr με όλους όσους ενδιαφέρονται γι’ αυτά. Γράψτε τη δική σας κριτική, ακολουθώντας τους παρακάτω απλούς κανόνες:

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία.
Τα απαραίτητα πεδία είναι:
Πόσα αστέρια θα δίνατε στο συγκεκριμένο προϊόν;
Γράψτε την κριτική σας εδώ.

Τι να γράψετε στην κριτική σας:
Περιοριστείτε σε ότι αφορά στο προϊόν.
Γράψτε γιατί σας άρεσε ή γιατί δεν σας άρεσε.
Μη γράφετε πολλά. Σε καμία περίπτωση περισσότερες από 1.000 λέξεις.

Τι να μη γράψετε στην κριτική σας:
Θέματα άσχετα με το προϊόν
Κριτικές που έχουν ήδη δημοσιευθεί.
Κώδικα HTML
Προσβλητικά σχόλια, υβριστικές λέξεις, φράσεις κ.λπ.
Πληροφορίες με ημερομηνία λήξης (Ημερομηνίες προβολής, διαλέξεων, περιοδειών κ.λπ.)
Αριθμούς τηλεφώνου, διευθύνσεις, URL
Πληροφορίες αγοράς από άλλες πηγές

Υπενθύμιση:
Όλες οι κριτικές που καταχωρίζονται είναι ιδιοκτησία του Play247.gr.
H κριτική σας υπάρχει περίπτωση να μην δημοσιευθεί αν δεν πληροί τα παραπάνω.

Play247.gr Athens Ε.Π.Ε. - Οικονομικά Αποτελέσματα

Δημοσίευση Ισολογισμού για τις τελευταίες χρήσεις της εταιρείας Play247.gr Athens Ε.Π.Ε.

1η Εταιρική Χρήση

2η Εταιρική Χρήση

3η Εταιρική Χρήση

Επιστροφή

Προϊόντα... Γυάλας
Μεταχειρισμένα
Kingston Memory Configurator
Tatchies Gloves

Ενημερωθείτε από τα Newsletter του Play247.gr
Εγγραφείτε στη λίστα των newsletters για να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail για προϊόντα νέας τεχνολογίας, για τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τα νέα του Play247.gr.

Ανακαλύψτε ένα μοναδικό κόσμο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ προσφορών!
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στo NewsLetter του Play247.gr, ώστε να λαμβάνετε ΠΡΩΤΟΙ
τις αποκλειστικές προσφορές με προϊόντα νέας τεχνολογίας, cool gadgets
και τα πιο πρωτότυπα accessories της αγοράς!
Email:
 
Design & Development viewpoint