Email:

Καλώς Ήλθατε Επισκέπτη

Είσοδος | Εγγραφή νέου μέλους

Κατηγορίες Προϊόντων
Υπολογιστές & TabletsΤηλεφωνίαΑξεσουάρSmart Tech & GadgetsΕικόνα, Ήχος & ΑξεσουάρΗ Κουζίνα μουΦροντίδα ΣπιτιούΑνταλλακτικά & ΕξοπλισμόςΠροϊόντα Γυάλας

Play247.gr Shops
ΑνταλλακτικάΑξεσουάρ Tablet & H/YΑξεσουάρ ΚινητήςΓνήσια ΑξεσουάρΕξοπλισμός ServiceΛοιπά Προϊόντα

Play247.gr Shops
Second HandMio GPS StoreDot Media StoreDatamedia StoreExpus StoreSandberg Store

  Δυνατότητες Πληρωμής

Τέσσερις διαφορετικοί τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των υποψήφιων πελατών που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το Play247.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή Μετρητοίς μέσω Courier

Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας καταβάλλεται στον υπάλληλο της Courier την στιγμή που την παραλαμβάνετε.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Τα στοιχεία των τραπεζικών μας λογαριασμών είναι:

Τράπεζα: Eurobank
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0495.10.0200008800
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR8102604950000100200008800
Δικαιούχος: Play247.gr Athens ΕΠΕ

Τράπεζα: Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 157002320003043
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR7801401570157002320003043
Δικαιούχος: Play247.gr Athens ΕΠΕ

Προσοχή! Τα τραπεζικά έξοδα εμβάσματος από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον καταθέτη, γι' αυτό και σας παρακαλούμε να επιλέγετε την σχετική επιλογή "τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν τον Εντολέα (OUR)" κατά την καταχώρηση της μεταφοράς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας ή/και τον Αριθμό Παραγγελίας.

3. Πιστωτική Κάρτα

Γίνονται δεκτές οι κάρτες Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro ή Diners που έχουν εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα (συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες).

Το Play247.gr σας προσφέρει έως και 6 Άτοκες Δόσεις για τις αγορές σας ή έως και 36 έντοκες. Εσείς απλά επιλέγετε στο checkout τον επιθυμητό αριθμό δόσεων! (στην περίπτωση πληρωμής στο κατάστημα οι δόσεις ισχύουν για αγορές άνω των 150 ευρώ)

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει - προσοχή δεν χρεώνει - το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται συγχρόνως με τη διαδικασία τιμολόγησης, λίγο πριν την αποστολή των προϊόντων στον πελάτη.

Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Cardlink - Modirum με 3D Secure της τράπεζας Eurobank.

*Στην περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα (Περικλέους 16, Μαρούσι), γίνονται δεκτές οι κάρτες Visa, MasterCard, Visa Electron ή Maestro που έχουν εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα (συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες) και οι άτοκες δόσεις ισχύουν για αγορές από 50 ευρώ και πάνω.

4. Paypal

Πρωτοποριακή και διεθνώς αναγνωρισμένη υπηρεσία ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Visa, MasterCard, American Express, Discover ή λογαριασμό PayPal για την πληρωμή σας.

Η χρήση της υπηρεσίας Paypal είναι ιδιαίτερα εύκολη, και μπορεί να γίνει μέσω του site της εταιρείας ή με χρήση App για Smartphones & Tablets.

Το Play247.gr εγγυάται για την ασφάλεια των συναλλαγών σας

Έκδοση στοιχείων τιμολογίου

Στο Play247.gr σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν για την παραγγελία σας θα εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία, ιδιότητα, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ.

Τιμές πωλούμενων προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται με 24% Φ.Π.Α. και χωρίς Φ.Π.Α. για δική σας διευκόλυνση.

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το Play247.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύει ο μειωμένος συντελεστής Φ.Π.Α. 17%, οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες, κατά το μειωμένο συντελεστή, στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου. Αν λοιπόν έχετε έδρα επιχείρησης σε μια τέτοια περιοχή, τότε το σύστημα θα κάνει τον υπολογισμό του τελικού ποσού της παραγγελίας με Φ.Π.Α. 17% κατά την διαδικασία του checkout και αφού επιλέξετε τον σωστό νομό στα στοιχεία διεύθυνσης.

Νομοί με μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α.

  • Δωδεκανήσου (ισχύει μόνο για Κω και Λέρο)
  • Λέσβου
  • Σάμου
  • Χίου
Επιστροφή

Προϊόντα... Γυάλας
Μεταχειρισμένα
Kingston Memory Configurator
Tatchies Gloves

Ενημερωθείτε από τα Newsletter του Play247.gr
Εγγραφείτε στη λίστα των newsletters για να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail για προϊόντα νέας τεχνολογίας, για τις προσφορές, τους διαγωνισμούς και τα νέα του Play247.gr.

Ανακαλύψτε ένα μοναδικό κόσμο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ προσφορών!
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στo NewsLetter του Play247.gr, ώστε να λαμβάνετε ΠΡΩΤΟΙ
τις αποκλειστικές προσφορές με προϊόντα νέας τεχνολογίας, cool gadgets
και τα πιο πρωτότυπα accessories της αγοράς!
Email:
 
Design & Development viewpoint